Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов остана доволен от своето завръщане на терена, въпреки загубата на неговия тим от Левски на ¼.-финалите за Купата на България. Той говори още за целите оттук за Лудогорец, както и за конкуренцията с Пламен Илиев за поста под рамката на вратата.

LAP.bg
100 снимки

„Добре се чувствам, щом изкарах 120 минути и дузпи значи всичко е наред. Чувствам се перфектно, но за съжаление не успяхме да победим. При дузпите има голяма доза късмет, Левски изпълни добри дузпи, още с първите ми беше ясно какво ще се случи днес, като ги видях как влизат по ъглите.. Чувството да се завърнеш е наистина невероятно, хем го пожелавам, хем не, тъй като на никого не пожелавам да се контузва по такъв начин. Това да се върна на терена и то на „Герена“ със суха мрежа е невероятно усещане“.

„Не се случва за първи път да отпаднем за Купата, целим се във всички трофеи. Главната ни цел е първенството. Пределно мотивирани сме да решим първенството колкото е възможно по-рано. Не съм изненадан от поведението на Левски, адмирации за техния отбор. Продължават явно заслужено напред. Левски винаги са в борбата за титлата, както и ЦСКА, а тази година и Локомотив Пловдив. Ще бъде интересно до края“.

„Ние с Пламен първо сме приятели, после колеги и конкуренти. И двамата сме достатъчно интелигентни и опитни, за да няма драски. Нивото на отбора е високо, независимо от отпадането. Върба е доказано има. От тренировките разбирам защо е направил такава кариера. Не смятам, че короновируса ни е повлияло, но не беше приятно“, каза още Владислав Стоянов.