Футболистът на Черно море Вилян Бижев разкри малко подробности относно своя живот. Нападателят говори след победата на неговия тим с 5:0 над Локомотив Горна Оряховица в мач-реванш от четвъртфиналите за Купата на България. След общ резултат от 6:0 моряците продължават напред в турнира.

„Разбира се, това е място (Горна Оряховица), на което се играе трудно. Радвам се, че вкарахме ранен гол, това беше важно, това беше и нашият план. Успяхме да го направим. Ние винаги си говорим, че не бива да подценяваме нито един отбор. Не знам какво се случи в първия мач с Локомотив Горна Оряховица“, сподели Вилян Бижев.

„Роден съм в София, пише, че съм роден в САЩ, но съм роден в София. Сега съм пак в България, родителите ми живеят в Калифорния. Там ми е преминал животът. От 5-годишен играх в училищните отбори.“

„Намерих един агент и отидох на проби в Ливърпул, както и в други отбори. Но това беше най-добрата опция за мен. В Англия Ливърпул ми е любимият отбор, но много ми харесва футболът на Барселона. Сега чакам своя шанс, продължавам да тренирам здраво. Много благодаря на доктора и физиотерапевта, които ни държат в много добро състояние“, каза още нападателят.