Отборът на Левски гостува на Вихрен Сандански в мач от 1/16 финалите на SESAME Купа на България. Двубоят е с начален час 13:30 и ще бъде излъчван пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.

Около Левски има сериозно проблеми през последните седмици, като определено трябва да се вземе предвид негативната серия от седем мача без победа за „сините“. В последния си мач, футболистите водени от Станимир Стоилов, загубиха от Славия и то на „Герена“ с 1:2. В него Роналдо изпита проблеми и бе заменен принудително, но по-късно стана ясно, че контузията му не е сериозно и още в дните след мача със Славия, той се върна към тренировките на „сините“.

Илиян Стефанов продължава възстановяването си и ще пропусне и този мач на Левски. Жереми Петрис пропусна тренировката на тима в четвъртък и също остана извън групата за мача в Сандански.

Ето и цялата група на „сините“: Николай Михайлов, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Келиан ван дер Каап, Вендерсон Цунами, Абдулахи Шеху, Денис Динев, Димитър Андонов, Нейтън Олдър, Андриан Краев, Георги Миланов, Асен Митков, Ивелин Попов, Уелтън, Роналдо, Борислав Рупанов.

Вихрен Сандански влиза в мача в много добра форма, след като в последните шест срещи е спечелил пет от тях. Домакините определено ще се опитат да се възползват от лошата серия на Левски и да поднесат голямата изненада на турнира.

Главен съдия на мача ще бъде Ивайло Ненков.

Вероятни състави:

ВИХРЕН (4-2-3-1): Загорски; Й. Минев, Пърликов, К. Христов, Карагьозов; Якимов, Р. Иванов; Силва, Удоджи, Карвальо; Ергин
Старши треньор: И. Василев

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Н. Михайлов; Галчев, Ван дер Каап, Шеху, Цунами; Краев, А. Митков; Роналдо, Г. Миланов, Уелтон; И. Попов
Старши треньор: С. Стоилов