Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че реферът на двубоя с Ботев Станислав Ставров е свирил перфектно. Това негово изказване е в противовес с претенциите от лагера на Ботев, които го нападнаха за неотсъдена дузпа в края.

"Абсолютно не е повлиял съдията, перфектно съдийство. Ако на всички мачове има такива съдии, мачовете ще са без проблем. Съдията беше перфектен. Ако някой търси нещо, си е негов проблем."

"От там, където бях, първото полувреме имаше същата ситуаця за Славия, която съдията също не даде, но не претендирам. Ако търсим под вола теле, ще го намерим", заяви Стефанов и не пожела да коментира претенциите на Ботев.

"Не коментирам защо футболистите и ръководството на Ботев смятат че не могат да бъдат победени. През цялото време по-добрият отбор беше Славия. Ако не сте го видели, трябват ви очила с по-голям диоптър", заяви още босът на "белите" и разкри кой иска измежду Левски и ЦСКА за съперник на финала.

"Искаме на финала по-добрия, който победи, с него ще играем. Както днес победи по-добрият", добави "белият" бос и накрая взе отношение по темата с футболното хулиганство и какви мерки трябва да се вземат срещу него.

"Първо, трябва да се промени строгостта на наказанията. Искам да питам Дисциплинарната комисия: Имате ли деца? Хората от полицията трябва ли да са беззащитни и да се хвърлят бомби? Хулиганите трябва да бъдат изкоренени. Видяхте, днес бяха малко, но качествени", завърши Стефанов.