Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се появи с широка усмивка и шал на отбора пред журналистите след победата над Берое на 1/4-финалите на турнира за SESAME Купа на България. 
"Честит празник на всички българи и благодаря на феновете на Славия за този шал, който ми е много скъп подарък и ще го пазя внимателно. 
 
Заслужавахме победата, имахме повече положения. Берое е добър отбор, желая им успех. Нямам предпочитания за съперник на полуфиналите. До  този фаза на турнира достигнаха най-добрите четири отбора у нас в момента. 
 
Гледам, че напоследък противниковите състезатели скачат на нашите футболисти на живот и смърт. Оставам с впечатлението, че са дошли в България да играят карате. Съдията им спести картони”, каза Стефанов.
 
Той заяви, че ако Славия спечели Купата, ще излезе с  фланелка с лика на Путин. Стефанов стори това и през 2018 г., когато "белите" триумфираха в турнира.
 
“Ако вземем купата, пак ще изляза с фланелка на Путин. Всички, които обичат България, да не забравят, че два пъти руснаците идваха приятелски и дано пак да идват приятелски. Защото ако продължаваме така, може и да не са толкова приятелски настроени. Украйна и Русия са братски народи, да си се разбират.
 
Гледам днес, че на Шипка хвърчат снежни топки. България е за българите. Когато атовете се ритат, мъненките да не си завират оная работа, защото ще ги боли. Дайте да си гледаме държавицата. Ще поскъпват цени и кой е виновен? Можехме да имаме евтина газ, евтин бензин. Мечката е опасна, а ние тръгнахме да ядем мед. А тази мечка е опасна, внимавайте”, каза още Стефанов.