Треньорът Димитър Палазов сподели, че отстъпването на инициативата след вкарания гол е направил мача на Локомотив Пловдив срещу Черноморец Бургас труден. „Смърфовете“ победиха след изпълнение на дузпи и 1:1 в редовното време, и вече чакат 1/8-финалите на турнира.

Наставникът, който води Локо Пд, Христо Златински няма лиценз, затова пред камерата на DIEMA SPORT застана помощникът.

Димитър Палазов отдаде значимото на вратаря в този двубой Кристиан Томов, който беше под рамката при изпълнението на дузпите.

„Не сме очаквали, че ще е лесен мачът срещу Черноморец, видеото, което гледахме те показваха добро лице в тези двубои, незнайно защо след гола отстъпихме инициативата на Черноморец, след което те ни вкараха гол, което можеше да ни коства и победата“, сподели Димитър Палазов.

„При нас няма титуляри и резерви, всеки, който излиза, трябва да защити честта си и на отбора.“

„Ние, треньорският щаб и ръководството, не коментираме странични неща, вършим си работата. Трябва да възстановим добре играчите, защото мачът с ЦСКА е скоро, настройката за такъв двубой няма как да не е на 100%. Надявам се публиката на Локомотив Пловдив, която е най-великата в България, да напълни стадиона и да ни подкрепи“, каза още треньорът.

„Искам само да допълня нещо, за Кристиан Томов, нашият вратар, знам през какви перипетии мина и имаше нужда от такъв мач, след който да излезе герой“, завърши Палазов.