Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че не е доволен след победата с 2:0 при гостуването на Севлиево в 1/16-финалите за Купата на България. Той каза, че е имало разлика в класите между двата отбора.

„Не съм доволен, като цяло разликата в класите е голяма. Мога да кажа, че създадохме достатъчно ситуации за гол, които трябваше да бъдат реализирани. Видях някои от младите момчета, видях и някои, които имат претенции за титулярно място. Така, че като цяло за мен бе един полезен мач“, коментира Томаш.

„Пак казвам – огромна разлика в класите. Резултатът трябваше да е с друго изражение. Но в крайна сметка победата си е победа. Това показва, че страшно много трябва да се работи върху професионализма в България, защото виждате, че едно подценяване на отбор от трета дивизия може да коства много главоболия“, добави наставникът на Берое.

„На Иван Иванов и Марко Адамович им трябва още игрова практика, но ще запазя за мен и екипа си изводите. Те са футболисти, които могат да помогнат на Берое“, продължи треньорът на старозагорци.

„Мисля, че имат много по-големи качества и футболни умения, но е нормално да са притеснени и пренавити. Това са неща, които се опитваме да им говорим. Но момчетата имат качества и се надявам с повече индивидуална рабата да могат след време да се превърнат в реални действащи футболисти за първия отбор.“

„Подготовката за мача с Левски ще протече нормално. Утре сутринта започваме да работим за този мач. Мисля, че всичко е наред. Има неща, които трябва да доизграждаме в игровия ритъм и се готвим в понеделник за Левски“, каза още Александър Томаш.