Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев коментира успеха на своя отбор над Локомотив София, след победното попадение на Ивайло Чочев в 117-а минута в мача реванш от полуфиналната фаза на Sesame Купа на България.

"Наистина не стартирахме добре мача, но съм доволен от характера и волята, която показаха всички момчета, които бяха на терена, пък и от тези на пейката, тъй като те оказваха морална подкрепа през всичките 120 минути", започна той.

"Бяхме преди мача фаворит, тъй като имахме добър резултат от първия мач. Бяхме прибързани и в много моменти след гола, който беше страхотен. По трудния начин, но благодарение на нашите момчета и на голмайстора, успяхме", продължи специалистът.

"Гоним и двете цели, които имаме. Момчетата го знаят и осъзнават. Те не са с тази идея от скоро, а от самото начало. Знаят, че гоним 3-о място и финал за Купата. Имам качество в състава, така че това е най-хубавото. Откакто съм треньор никога не съм си позволявал да критикувам или да поставям оценки на хората, които съдийстват. И те са под напрежение. Нямам намерение да влизам в някакви полемеки", завърши Тодор Янчев.