Собственикът на 35% от контролния пакет акции на Левски – Константин Папазов, вярва, че отборът може да постигне краен успех срещу Локомотив Пловдив за Купата на България. Пред Gong.bg старши треньорът на Левски-Лукойл подчерта, че футболистите на „сините” се нуждаят от спортен шанс, за да се случи триумф на „Герена” във вторник вечерта.

Anton Uzunov
20 снимки

Папазов също така подчерта, че играчите са показали признаци на много висок морал, след като не са нанесли финансови „щети” по клуба, макар ситуацията в хода на сезона да им е позволявала не един път това нещо да стане. Тити призна, че се надява освен с този морал, футболистите да имат и късмет, за да може феновете да асоциират този сезон освен със спасението на клуба, то и с някакъв триумф на терена.


Gong.bg за пореден път ще проследи на живо всичко най-интересно от стадион "Георги Аспарухов". Сблъсъкът ще можете да гледате и по DIEMA SPORT и DIEMA XTRA от 20,30 часа.


„При всички случаи моите очаквания за мача с Локомотив Пловдив са свързани с пристрастие и няма да са очаквания, а желание. Хората, които направиха толкова много за Левски – феновете, заслужават спортният шанс да е на страната на отбора и вярвам, че футболистите ще направят всичко по възможностите си да спечелят”, започна Тити пред Gong.bg.

Lap.bg
23 снимки

„Разчитам на спортен шанс, защото той е неразривно свързан със спорта и искам да го имаме заради феновете. Те трябва да запомнят този сезон не само с това, че спомогнаха за спасението на клуба, а да го асоциират и с някакъв успех – това е желанието ми.

Папазов се извини за постъпката си пред NOVA

„Очакванията.. зависи от отбора дали ще покаже непреклонност и непримиримост дори при този резултат да се класират, защото те са способни. Не коментирам футболните им качества, тъй като това трябва да се прави от експерти, но мога да коментирам техните морални и човешки такива. Те имат голямо присъствие към спасението на Левски. Никой от тях не се възползва злонамерено и не причини финансови тежести на клуба. Позволяваше го ситуацията на няколко пъти през сезона, както е дори и сега. Остава към морала да прибавят и спортният резултат”, завърши Тити Папазов.

Ilian Telkedzhiev / LAP.bg
11 снимки