Александър Тарханов остана повече от доволен след триумфа на Славия над Левски с 2:1 в 1/4-финалите за Купата на България. Руският треньор призна, че това е най-хубавото нещо, което може да се случи за "белите" през този сезон.

„Играта беше много интересна и от двата отбора. Направихме така, че да бъдем интересно на игрището”.

Lap.bg.
32 снимки

„Смятам, че второто полувреме се променихме. Подходихме с дълги подавания. Очертаха се излизания на наши играчи и при едно такова вкарахме победен гол”, продължи Тарханов.

„Радостното е това, че дори като изравни Левски, то ние продължихме да искаме победата. Харесвам да гледам така отборът”, подчерта руснакът.

„Правилно е, че следващият мач с тях ще е различен. Отборът възвръща доброто си ниво. Духът на играчите също се повишава. Може би една от причините така да бъдат по-спокойни е Надер Гандри. Точно такъв вид играчи всяват спокойствие в останалите и всичко изглежда по различен начин. Появата на Узунов също успокои играта в някои моменти и в някои части на терена”, продължи Тарханов.

„По-приятно нещо няма в този тежък за нас сезон. Достигаме последните 4 за Купата на България и е постижение. Засега нищо повече от това не искам, освен да почивам. Искам да виждам на това ниво – запленен от футбола, играещ с настроение и върви добре. За мен е важно как ще възстановим играчите. Нямаме чак такъв голям състав, че да разчитаме на пълноценни смени, затова е важно възстановяването”, завърши Александър Тарханов.