Стражът на Левски Георги Георгиев отдаде дължимото за капитана на клуба Живко Миланов. Георгиев призна, че авторитетът на бранителя е огромен и трудно може да бъде заместен, но акцентира, че младите играчи трябва да го заменят.

Антон Узунов
56 снимки

„Искам да кажа едно благодаря на един голям човек. Голям играч – Живко Миланов. Това са едни от последните такива играчи, които тук имаме примери. Броят се на пръстите на едната ръка и му пожелавам всичко най-добро занапред”, каза Георгиев.

„Авторитетът му ще се загуби в клуба, тъй като неговият е много голям. Идва моментът на по-младите, които ще получат шанс и да го сграбчат. Не беше замисълът да изчакваме, но през първата част нямахме шанс. Поздравявам вратаря на Локомотив, тъй като направи добър мач”, допълни той.

64 снимки

„Аз се чувствам добре и благодаря на всички, защото са благоприятно настроени. Липсваше ми игровата практика и ми се иска треньорите да ми дават шанс, но имаме още няколко вратари, които са в много добро състояние, така че който и да избере треньорът, няма да сбърка. При положение, че на всеки мач феновете са зад нас няма как да не бъде оптимист”, завърши Георги Георгиев.