Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви след победата с 1:0 срещу Лудогорец и класирането на финала за Купата на България, че е горд от футболистите си.

„Заслужихме си успеха. Играхме срещу един изключителен отбор за България. Получи се един добър мач. Изстрадахме си победата, а и я търсехме през цялото време. Изпълнението на Аниете бе прекрасно. Един майсторски гол. Отиваме на финал. Очаква ни сериозен финал. Един финал винаги е непредсказуем. Там няма фаворити. Надявам се да се представим добре, както срещу Лудогорец“, сподели Стоев.

„Със сигурност финалът ще е коренно различен в сравнение с досегашните мачове срещу Черно море. Благодаря на футболистите за тези 90 минути, които показаха, че Левски е жив. Благодаря на публиката, която създаде еуфорична обстановка и помогна на футболистите“, добави треньорът на Левски.

„Имах съмнения, че може да има отпадане в играчите, ако се стигне до продължения. Хубавото е, че не се стигна до там, а се поздравихме с една заслужена победа.“

„Освен футболисти, те са големи мъже, защото от доста време не получават пари. Няма как да не съм горд с футболистите си.

Аз съм сигурен, че където и да е финалът, публиката ще бъде с нас. Има време до този финал и съм сигурен, че ще го изиграем на ниво.

Усещам любовта на публиката. Когато работиш, един ден идва отплатата за труда, който правиш. Създадохме връзка с привържениците за изминалите три месеца“, продължи наставникът на „сините“.

„Никой не е взимал пари. Взехме решение, че е най-добре служителите първи да вземат парите си, а ние ще изчакаме във времето“, каза още Стойчо Стоев.