Наставникът на Левски Стойчо Стоев даде пресконференция преди двубоя с Хасково от първия кръг на втората шестица, както и сподели очакванията си от предстоящите сблъсъци с Лудогорец от 1/2-финалите в турнира за Купата на България.

"Падна ни се лидера в А група, ние ако искаме да стигнем финал, трябва да го преодолеем. Падна ни се най-силния противник, всеки тим има своите шансове", заяви Стоев.

"Ще изглеждаме по-добре с течение на мачовете, ще изчистим някои неща, за да изглеждане по-добре спортно-технически. Има неща, които ни куцат, подхождаме с нужното внимание към отбора на Лудогорец, мачовете ще бъдат равностойни. Лудогорец е свикнал да играе доста мачове, познати са му подобни мачове, със сигурност и нашият отбор ще изглежда добре", допълни той.

"Извадили сме си поуки от мача с Лудогорец и ще изглеждаме по-добре. Това че сме във втората шестица има и субективни и обективни причини, ще гледаме да отстраним Лудогорец. Те имат възможност да ротират състава, имат 20-22 равностойни състезатели, което е предимство за тях. Трябва да се опитаме да сме на ниво, Важно е ние как ще изглеждаме като отбор, Лудогорец съм наясно как ще изглеждат", продължи Стоев.

"Няма да изглеждаме като Литекс, иска ми се, не знам колко е реално на този етап, но в първата ми година в Левски искам да спечелим трофей", заяви още наставникът на Левски.