Оперативният директор на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, коментира жребия за SESAME Купа на България, който отреди „червените” да се изправят на осминафиналите срещу победителя от двойката Бдин Видин – Берое Стара Загора.

Младенов остана доволен от него, като не пропусна да коментира и какви са целите на отбора в турнира. Той изрази надежда, че ЦСКА 1948 може отново да стигне до финала и този път да го спечели.

„Доволни сме от жребия. Иска ни се да се представим по-силно и още по-добре в сравнение с миналата година, защото тогава играхме финал, но не бяхме доволни от крайния резултат и играта. Всичко това го отдавахме на опита. Надявам се сега с малко повече опит да стигнем финала, защо не и да вземем това, което ни се полага”, каза Младенов.

Шефът на ЦСКА 1948 коментира и победата над Левски преди няколко дни.

„Рядко ли побеждаваме Левски?  Аз откакто се помня, още като футболист на Берое, в ЦСКА да неговорим, и като треньор и сега като директор, балансът ми е изключително положителен срещу Левски. Така че няма нищо изненадващо, че победихме Левски”, каза той.