Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира сблъсъка с Атлетик Куклен за Купата на България. Неговият тим разби с 6:0 аматьорите, но първото попадение падна чак в края на първата част. И точно това не се е харесало на специалиста .

"Днес съм пуснал кадрите на нашия отбор, те нямаха много минути досега. Първото полувреме не съм много доволен, но от второто съм. Играхме бързо, като цяло съм доволен от резултата. Малко беше нервно, в първите 30 минути бяхме прекалено апатични."

"Пробудихме се, чак когато съперникът пропусна шанса си. След това се събудихме, а дотогава бяхме спокойни, което не е добре. Не беше подценяване, но бяхме лежерни, а това не трябва дасе допуска никога", заяви Стоянович пред DIEMA SPORT и гласува доверие на нападателя Серджиу Буш, който вкара втория гол в мача.

"Серджиу Буш е сигурно добър играч, който значи много, но сега е в малка криза. Трябва да му се помогне да излезе от тази криза. Днес вкара гол, занапред трябва да вкарва. Имаме проблем с реализацията на головете", добави Стоянович и коментира представянето на юношите.

"Станислав Иванов и Атанас Кабов ми харесаха днес как се представиха. Жалко е, че не можах да дам игра и на други млади играчи. Исках да пусна и Юруков, но не стана така. Юношите на Левски имат качества, само трябва да са мирни, спокойни, да тренират и всичко ще е добре", сподели словенецът и похвали съперника.

"Атлетик Куклен се трудеше много, честитя им, че играха с нас. Докато имаха сила, всичко беше хубаво. Те са организиран мач, желая им всичко най-хубаво занапред", сподели треньорът и коментира предстоящия мач с ЦСКА.

"Ще видим дали сме готови за мача с ЦСКА, той е голям тест за нас. За тези два-три дни трябва да направийм всичко на тактически и стратегически план. Ще видим как ще се получат нещата. За Купата всеки мач е тежък, за тях може и да е по-тежък мачът с Монтана, но са квалитетен отбор и е нормално да очакваме да бият. Дербито е нещо друго, мотивацията е друга, там това е най-важното", сподели още Стоянович и коментира думите на наставника на съперника, че Левски е фаворит.

"Нестор Ел Маестро е лукав треньор, за да ни прехвърли топката, аз не искам да говоря кой е фаворит. Двата тима са добри, трябва време да станеш най-добър, трябва да се държи концентрация от първата до 90-та минута в такива мачове", сподели Стоянович.

"Знам, че този мач е приличен на Звезда-Партизан. Не сме мислили много за този мач, ще мислим от утре нататък. Няма някакви нерви, изчакване, това е най-големият мач в България. От утре до събота ще видим какво ще стане", завърши треньорът.