Наставникът на Левски Славиша Стоянович изрази съжаление след отпадането на Левски за Купата на България. „Сините” загубиха с дузпи от Черно море, след като Фелипе Нашименто можеше да донесе победата за софийския тим, ала прати топката високо-високо над гредата на Благой Макенджиев. Сръбският наставник на столичани потвърди, че може и той да носи вината, че е предпочел да вкара Нашименто в последните минути на продълженията.

„Можеше да победим в редовното време. Нямахме нужната концентрация, след като ни вкараха в 91-ата минута. Трябва да честитим на Черно море, че бе концентриран през целия мач. „Дузпите са лотария, но и Черно море се бориха до края”, довери наставникът на Левски.

„Може би е моя грешката, че пуснах Нашименто в края. Той е играч, който бие най-много дузпи на тренировки. По 5-10 минути на занимание, но изпуска, а това се случва”.

„Да, сега ни остава само първенството. Максималната концентрация ще е в първеснтвото. Не загубихме само мача, а и Холмар и Горанов. Не сме тъжни само за загубата, а и за тях двамата. Не знам какви са очакванията и кога ще се върнат. За Холмар не изглеждат добри, за Горанов не знам, тъй като ще разберем утре”, завърши Стоянович.

Прокобата на дузпите удави Левски в бурното Черно море