Изключително тежък жребий сполетя носителя на Купата на България Славия в тазгодишното издание на турнира. "Белите" още на 1/8-финалите ще трябва да се изправят срещу шампиона Лудогорец, а президентът на столичния клуб Венци Стефанов не беше особено доволен от това. 

Според него, разградчани са може би най-добрият отбор в България, а фактът, че срещата ще се проведе в Разград не улеснява задачата на момчетата му. 

"Жребий като жребий, изтеглиха си ни за съперник. Няма значение, не можеш да разчиташ само на леки противници. Тежък жребий срещу може би най-силния в България. По принцип, самият факт, че играеш с Лудогорец е проблем."

"Независимо дали си домакин или гост е тежко. Те са силен отбор със силни футболисти. Но ние не сме се предали, може и да ги изненадаме", сподели Стефанов и добави, че не си прави излишни сметки, свързани с участието на "орлите" в Лига Европа и натоварения им график. 

"Бакалски сметки с участието им в Лига Европа няма смисъл да се правят. По-добрият вариант е да се готвят нашите момчета. Бий, за да те уважават, без значение кой къде играе", завърши президентът на Славия след жребия.