Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов сподели мнението си за изтегления жребий от втородивизионния тим, който ще го противопоставиза Купата в София на Ботев Пд. Гьонов обаче не избегна коментар и относно болната тема на "червената" общност и допусна вариант за обединение.

„Радвам се. Ще бъде интересен мач, дано да победим. Играем за победа във всеки един мач. Имаме възможности да се противопоставим на Ботев. Пък ще видим след мача. Ние сме отбор с доста нови попълнения. Гледаме мач за мач. До мача с Ботев за Купата има време. Ако отборът се напасне, ще бъдем от силните отбори в първенството.“

„Ние играем, за да спечелим всеки един двубой. Нормално приоритетът ни е да се върнем в елита, но няма да излезем срещу Ботев с нагласа да не дадем 100 процента от себе си.“

Добрин Гьонов

източник: LAP.bg

„Треньорската смяна донесе спокойствие, взехме веднага мач. В бъдеще е важно да взимаме мачовете си.“

Гьонов бе помолен да коментира един евентуален мач между неговия ЦСКА 1948 и другия ЦСКА от Първа лига, ако двата тима със сходни имена се съберат там заедно.

„Нека да мислим крачка за крачка. Мачове е имало много между Литекс и ЦСКА. Но феновете са едни и са разделени. Ако те дойдат при нас, ще се обединим. Не можем да се примирим с това, че отбор от Ловеч бе доведен в София и бе прекръстен“, коментира по болната тема Добрин Гьонов.