Главният мениджър на Ботев Асен Караславов разкри, че една от звездите на отбора Фернандо Виана на практика е продаден. От известно време се твърди, че бразилецът е пред трансфер в чужбина, а сега това потвърди и шефът на "канарчетата". 

"Фернандо Виана е 99% продаден, негов заместник търсим и сигурно ще го открием. Няма да вземем повече от двама-трима нови. Ще запазим отбора си", заяви Караславов и коментира жребия за полуфиналите за Купата на България, в които тимът му ще играе със Славия по пътя към защитата на трофея си.

"Мога да кажа дали е бил добър жребият след двата мача. Щом са на полуфинал, на това ниво няма как да има слаби. Аз лично съм доволен, че избегнахме вата фаворита, но ще видим." 

"Уважавам Славия, няма сантименти, но сега съм в Ботев и защитавам интересите на клуба. Искаме пак да спечелим Купата, след преживяването миналата година искаме това да се случи", заяви още Караславов и сподели, че нито жребият, нито селекцията могат да повлияят на зимната подготовка. 

"Нищо не може да промени този жребий, следваме нашите идеи и цели, незаивисмо от съперника и независимо дали ще играем в Топ 6 или във втората осмица", завърши шефът на "канарчетата".