Наставникът на Левски Делио Роси заяви, че тимът израства в мачове като този срещу Ботев Гълъбово от от 1/16 финалите за Купата на България. „Сините” успяха да се наложат трудно над втородивизонния тим с 1:0 в продълженията на двубоя и да се класират напред в надпреварата.

След кански мъки Левски скъса мрежата на Ботев

„Играхме много затворено. В подобен тип мачове, ако не вкараш рано гол, става още по-трудно. Въпреки това този мач ми послужи, за да мога да вкарам в игра футболистите, които не получават много игрови минути. Дадох шанс и на новите футболисти, които не са изцяло готови, но съм щастлив, че те се вложиха максимално. Холмър Ейолфсон не беше много затруднен в мача, докато Жерсон Кабрал добре се включи, но Антъни Белмонт се пролича, че е далеч от най-добрата си форма”, каза Роси.

„Вчера бяха направени допълнителни медицински изследвания на Габриел Обертан. Наясно сме какво е положението, но не мисля, че е нещо сериозно. На утрешната тренировка ще разберем със сигурност как е”, допълни наставникът на Левски.

Вутов: Бяхме бавни и играта не ни се получи

„Има пет дни до мача с Берое. Мисля, че ще сме готови. Нашето израстване минава през такива мачове, в които взимаме трудно победата” , завърши Роси.