Наставникът на Литекс Лауренциу Регекампф коментира успеха на състава с 4:2 над Дунав Русе в 1/8-финален мач от турнира за Купата на България.

"Щастливи сме, че спечелихме и се класирахме напред, не съм доволен от играта на футболистите, това не е играта на отбор от нашето ниво, допуснахме два гола", заяви Регекампф.

"Получават се изненади в този турнир, за този мач не искахме да стават изненади и затова заложих на първия си състав. Не е това, което сме тренирали, не трябва така да получаваме такива голове. Искаме да станем шампиони и да спечелим Купата, ако правим такива грешки няма как да стане", допълни той.

"Искаме винаги да печелим мачовете си, не играхме това, което искахме днес. Не знам кой тим искам да ни се падне, може да ни се падне отбор от Б група, може и отбор като Лудогорец. Ние играем във всеки мач за победа, трябва играчите да тренират усърдно, те знаят какво искаме от тях, искам да видя, че те израстват в мачовете", продължи наставникът на Литекс.

"Футболистите са професионалисти, те трябва да играят, като аз бях футболист исках да има повече мачове. Трябва да отидем в Благоевград и да спечелим мача", допълни Регекампф по повод предстоящия двубой в А група срещу Пирин.