Наставникът на Пирин Милен Радуканов говори след отпадането от Ботев на четвъртфиналите на Купата на България. Специалистът коментира, че пловдивчани са излъгали благоевградчани и добави, че е горд с играчите си.

„Ботев вкара един гол, излъга ни. Ние искахме да играем. Честитя на Ботев победата. Спечелиха мача, ние бяхме по искащият отбор. Търсехме победата, поздравявам играчите и съм горд с тях. Те дадоха 120 процента и феновете ги изпратиха с овации. Ботев риташе топката напред, ако вкара гол и ни излъга, честито“, започна емоционалният Радуканов.

„Ние си ги знаем проблемите, знаем с какви играчи разполагаме. Те си имат добри качества и лоши. Стараем се с това, което имаме, опитваме се другите неща да ги правим, както трябва. Ние искахме да играем, търсехме играта особено второто полувреме с такава сгъстена защита, и трудно бе да отбележим“, добави специалистът.

„Страхотно много повлияха трите смени. Те бяха принудителни. Дженкинс повръщаше, болен бе. Прояви характер и игра. Излязоха ни много играчи, дано другите да могат да ги заместят.

Неслучайно казах, че Купата е десерт, и ако успеем да направим нещо е е добре дошло. За нас е важно първенството – целта е да се задържим в групата“, завърши Радуканов.