Старши треньорът на Добруджа Радомир Тодоров изказа мнението си след загубата на своя тим от Локомотив (Пд) в двубой от 1/16-финалите за Купата на България. “Смърфовете” се наложиха драматично с 4:3.

“Трудно е да се говори след такъв мач. Смесени са емоциите. Един престижен мач с лидера в класирането на елита, играе доста добър футбол. От друга страна, в течение на мача съжаляваме заради ранния червен картон, липсата на 6-7 човека. При други обстоятелства може би изходът щеше да е друг. Престижен мач за нас. Стана за публиката доста добър мач и сме доволни от себераздаването. Голямо благодаря към футболистите, жалко е, че загубихме.

Рано е да се говори за класиране в елита. Казвал съм, че сме в процес, но има още много работи да се напасват. Дай Боже. Ще видим. Поуките от този двубой са, че липса на секунда концентрация струва скъпо. В друго отношение не мога да имам претенции. Локомотив се възползва от миг разколебание и получавахме голове.

Има доста време до мача със Септември. Надявам се, че ще се възстановим. Наказаните се връщат. С контузените се надявам да се справим”, заяви Тодоров.