Нападателят на Пирин Благоевград Преслав Йорданов бе видимо разочарован след поредната загуба на „орлетата” и отпадането от турнира за Купата на България. Тимът на Уорън Фийни загуби от Славия с 0:1 и приключи участието си в надпреварата.

„Мисля, е нямахме късмет днес. Заслужавахме да спечелим мача с оглед на положенията.Имахме две греди, положения, но не се получи. Липса на късмет. Това е нещото, което ни убегна. Мисля, че има малко напрежение, но с няколко победи всичко ще си дойде на мястото. Дай Боже да започнем още с Царско село и да тръгне отборът напред. Това ще бъде много важен мач за нас”, коментира Йорданов.

„Друг трябва да каже какво трябва да променим. Ние изпълняваме каквото ни кажат. Мотивирани сме, ние сме професионалисти, стараем се да даваме максимума от себе си, както на тренировка, така и в мачовете. Понякога не се получава, но се надявам, че всичко ще си дойде на мястото с няколко победи. Разбирам ги феновете, че не са доволни с оглед на мястото ни. Искам да ни подкрепят повече, така ще ни бъде по-лесно и на нас на терена”, каза още той.