Централният нападател на ЦСКА Преслав Йорданов заяви, че е щастлив от класирането за полуфиналите в турнира за Купата на България. Бившият играч на Локомотив София заяви, че няма предпочитан съперник за жребия и смята, че „червените“ имат сили да отстранят всеки измежду Берое, Монтана и Литекс.

„Доста труден двубой се получи, с много единоборства. Отборът на Созопол рушеше играта, бавеше на моменти. Мисля, че заслужено спечелихме“, каза Йорданов, който вкара два гола при успеха с 3:0 над Созопол.

„С вкарването на първия гол си направихме мача по-лесен. Няма какво коментирам попаденията. Много съм щастлив, че отбелязах и че победихме в този двубой.“

„Нямам предпочитан съперник. Излизаме и си играем нашата игра. Ще се опитаме да отстрани всеки един, който ни се падне. Мисля, че имаме сили да го сторим.“

„Ще се види дали сме подготвени в самите мачове. През годината свършихме много работа, трудихме се здраво през цялото време. Получиха се нещата според мен, както виждате, още нямаме загуба. Щастлив съм и се надявам така да продължаваме“, добави Йорданов.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS