Треньорът на Берое Петър Колев говори след победата над Черно море с 1:0 в 1/8-финалната фаза в турнира за Купата на България.

„Радваме се много заа победата и да благодаря на играчите. Също и противника, който се бори мъжки. Знаехме, че Черно море ще има контрол и футболистите в атака да отбележим гол от контраатака. В сгъстен цикъл трябва да имаш стратегия кои играчи да използваш. Това, което планувахме се случи. През първото полувреме нямахме добър контрол, но след това с корекциите на схемата създадохме достатъчно положения за гол. Благодарен съм на играчите за мъжката игра“, заяви Колев.

„Да разполагаш с такива играчи на пейката е страхотно. Имам 20 футболисти, които са в реална конкуренция. В сгъстен цикъл сме и силите трябва да са разпределени. Имаме желание и цел да продължим колкото се може по-напред за купата. Минаха два от тежките мачове в този период. Предстои ни сега труден мач в Разград. За да се поздравим с успех трябва да сме изключително дисциплинирани. Ясно ни е, че Лудогорец е водещия отбор в България. Искам да видя тактическа дисциплина от моите играчи. Нека изчакаме жребия и желая единствено да домакинстваме. Да дойдат хората и да ни подкрепят“, добави още той.