С изцяло нов състав ще излезе Берое в днешния двубой срещу Розова долина за Купата на България. Групата на тима почти сигурно няма да е пълна и ще включва максимум 16 човека.

До късно снощи не бе ясно, кои от титулярите все пак ще попаднат в нея и ще седят на пейката. Голмайстор номер 1 на българския футбол – Мартин Камбуров ще почива и в този двубой. Шансове за изява ще получат играчи като Георги Динков, Христо Митев, Божидар Пенчев, Симеон Мечев, Илиян Стефанов, както и Дани Генов.

„Нормално е в този мач да дам шанс за изява на момчета, които по-рядко играят. Не место и регионално ниво за феновете има някаква интрига и съперничество за двата отбора, но аз не мисля за това, а само как да продължим в следващия кръг“, каза той пред „Мач Телеграф“.

lap.bg
26 снимки

 На наш въпрос как ще коментира нападките из форумите и социалните мрежи, които имаше към него след загубата от Ботев Пд, Петър Колев заяви:

„Въобще не желая да коментирам тази тема, която е свързана с мен, мисля само за предстоящия мач“.

В същото време обаче феновете на Берое не продължават да атакуват треньора Колев. Из форумите привърженици на „зелените“ не се изказват никак ласкаво към него и дори призовават за бойкот.

Антон Узунов
64 снимки

„Заслужават да играят на празен стадион!! Поне докато Колев не си подаде оставката! Какво чака, не зная?!! Поредна загуба ще бъде за Берое! Няма да се очудя, ако паднем и от Розова долина. Берое не е това, което беше“, гласи един от постовете на официалната страница на клуба във „Фейсбук“.

„Трябва да се подаряват билетите, нещо оставка на тренера няма ли все още, понеделник мина“, добави друг от феновете.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“