Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев потърси позитивите след поражението от Ботев на финала за Купата на България. Според него, това е било урок за разградчани, че трябва да се раздават докрай, за да печелят и смята, че досега не е виждал толкова слаб Лудогорец. 

"Не мога да кажа защо не спечелихме. Мотивацията може би не е била на необходимото ниво, защото могат да спечелят Купата във всеки един момент. Честитя на Ботев този успех и им желая да се представят добре в Европа. Те изиграха по най-добрия начин целия турнир и днешния мач. Имат страхотна публика и дано им се получат нещата." 

"Нашите футболисти получиха един урок, който би трябвало да им подскаже, че когато не се раздаваш на 100%, е трудно да спечелиш. В почивката, която им предстои, да си помислят за този мач и да се върнат с амбиция за началото на подготовката." 

"Предстои ни лятна подготовка на два етапа в България и Австрия. Останаха няколко детайли, но целта е ясна - да се подготвим добре, за да влезем отново в Шампионската лига. Продължаваме напред, ще си вземем поука, аз лично нямам спомен въобще да сме играли толкова слаб мач", заяви Петричев след двубоя пред БНТ.