"Честитя победата на ЦСКА. Разликата в класите се видя. ЦСКА са добър отбор. Най-добрият футбол в момента играят в Първа лига. Опитахме се да ги затрудним. Имахме една-две ситуации направихме и не успяхме да реализираме. Не успяхме да се противопоставим на ЦСКА. Още от началото на сезона имаме проблеми в нападение. Днес имахме малшанс да реализираме", заяви старши треньорът на Несебър Николай Жечев след загубата с 1:4 от ЦСКА в 1/16-финалите за Купата на България.

"Знаехме, че в лявата зона са много силни ЦСКА. Опитахме се да я затворим, но не се получи. Продължаваме да работим. Те играят на по-високо ниво. За нашия тим остава пъренството във Втора лига", добави Жечев и продължи:

"Промяната трябва да е не допускаме тези грешки в защита от днес. Локо София са добър отбор. Имат цел за влизане в А група, но ние в момента сме сред най-добрите отбори в Б група. Целите на Несебър са да направим стойностен отбор и да сме по средата на таблицата. В момента целта не е влизане в Първа лига. Винаги, когато се отдаде възможност може да се използва."