Наставникът на щастливите победители от Черно море Никола Спасов коментира успеха на тима си.

"Бях обещал на един човек от фен клуба да облека костюма при вдигането на Купата. Имах много вяра, едни страхотни момчета, всички имат принос за тази купа. Днес бяха уникални, така трябва да се играе футбола, с воля, с борба", коментира Спасов.

"Вярвам в такъв футбол, че всеки може да играе на различни позиции. Футболът трябва да се опитва, да се играе смело, иначе няма шанс. Имахме и късмет в мача, но без късмет не може. Те си изпуснаха шансовете. Ние бяхме перфектни при отиграванията си", допълни той.

"В последните два мача играхме с такава защита, сега пак. Бях сигурен, че ще се справят. Един футболист, който може да атакува трябва да може и да защитава. Трябва да имаш и голяма вяра, с индивидуални качества също, успяхме да бием един много силен Левски. Бях нервиран от съдийството, това бяха отделни моменти, не трябваше да вдигне втория жълт картон на Стенио, останалите му решения бяха правилни. Това е тънък момент във футбола", коментира съдийството Спасов.

"Трябва да си починем малко, трябва да се организира и селекцията, на 10 юни започваме подготовка. Чужденците ще почиват 4 дни повече. Искам момчетата да играят по този начин и в Европа, искам футболистите ми да са като Лудогорец. Няма да се превъзбуждаме, искам да се раздаваме и да радваме публиката", завърши Спасов.