Наставникът на Септември София Николай Митов поздрави ЦСКА за това, че елиминира неговия отбор в турнира за Купата на България. Във финала на област София-град „армейците“ се наложиха с 1:0 след късен гол на Преслав Йорданов.

След двубоя Митов заяви пред камерата на Diema Sport 2, че има забележки към играта на своите футболисти, но ги поздравява за старанието и следването на тактическите указания.

"Не отбелязахме гол и допуснахме елементарен такъв във вратата си. Искам да поздравя футболистите си, че изпълниха напълно указанията и имаше тактическа дисциплина. Не доразвихме това, което искахме да играем – да изчакаме ЦСКА на контраатака. Имахме три уникални възможности с числено предимство, но не можахме да отбележим гол. Поздравявам ЦСКА, заслужено продължават напред. Такива мачове са само от полза за нашия отбор, който сега се гради и изгражда."

"Десет секунди не ни стигнаха. Не съм доволен, че не доразвихме ситуациите, които имахме. И те имаха, но аз го очаквах това – те са ЦСКА. Въобще не съм се притеснявал, знаех, че така ще протече мача. И късмет трябва понякога."

"С една грешка накрая в 95-ата минута загубихме. Всеки бърка, горе главата – мислим вече за следващия мач в първенството."

"Пак стана интересен двубой, имаше и футболни достойнства. Чак толкова високо качество нямаше. След всеки мач моят отбор напипва нещата, които тренираме и искам да правим. Имаме много работа още", завърши Митов.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!