На 2 юни Ботев Пд дава Купата на феновете

Ботев Пловдив ще отбележи по специален начин деня на своя патрон и падналите за свободата на България - 2 юни. Клубът ще участва в традиционната церемония пред паметника на Христо Ботев в Цар-Симеоновата градина. Веднага след нея венци ще бъдат поднесети и пред бюст-паметника на поета - революционер на клубната база в „Коматево“.

След отдаването на почит пред паметта на героите на България футболния клуб ще подари на своите привърженици възможността да се докоснат до спечелената на 24 май Купа на България. Трофеят ще бъде изложен във фен-магазина на базата, а всеки желаещ ще има възможност да се снима за спомен до ценното отличие в продължение на 10 дни. 

Промяна в плана за лятна подготовка на "канарчетата"

Магазинът ще отвори врати в 13 ч. на 2 юни и до 11 юни ще работи без почивен ден. От понеделник до петък работното му време ще бъде от 12 до 19 ч., а в събота и неделя от 10 до 14 ч.

Паралелно с изложението на Купата в магазина за фен-артикули ще бъде пусната в продажба фланелката, с която героите от финала срещу Лудогорец бяха облечени по време на триумфалното шествие по улиците на Пловдив. На 2 юни черната тениска с надпис „Ботев я прегърна“ и изобразения под него трофей ще бъде на разположение на привържениците в лимитирани количества на цена от 15 лв. 

Клубът ще направи и специален жест за „жълто-черните“ фенове, като всеки, който закупи фланелка ще получи специален подарък - DVD с пълен запис на паметния финал и кадри от празненствата след „жълто-черния“ триумф.

Играчите на Ботев получиха част от премиите си

Предложенията за ботевистите не спират дотук. Във фен-шопа ще бъде пусната и лимитирата серия от картички на футболистите, които позират с Купата на България. 

Освен това всички стоки в клубния магазин ще бъдат на промоционални цени с отстъпка до 30%. Още по-голямо ще бъде намалението за официалната фланелка от изминалия сезон, която вече има историческа стойност, като екипа, с който Ботев завоюва третата си национална купа и общо пето голямо отличие в клубната витрина.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Ботев

Купа на България