Козмин Моци говори след триумфа на Лудогорец над ЦСКА 1948 с 3:1 във финала за Sesame Купа на България. Моци смята, че резултатът е коректен, а също така се извини за реакцията си след мача с ЦСКА през изминалия уикенд.

“Според мен беше интересен двубой, дори с малко такива ситуации след отменен гол за 3:0 за нас, стана 2:1. Знаем, че трябва да се борим докрай. Винаги е сладко, когато си победител. Надявам се да продължим и да станем шампиони. Мисля, че почнахме добре мача, но после след 2:0 малко релакс, което е нормално. Тези момчета изиграха 15-16 мача повече от другите отбори и съм доволен от крайния резултат“, каза Моци пред DIEMA SPORT.

“Напрежение няма, трябваше да сме по-внимателни след гола на ЦСКА 1948. Мисля, че после пак контролирахме играта и крайният резултат е коректен. Може да се радваме днес, тази вечер, но от утре трябва да мислим за първенство, тъй като ни чакат три финала и на 7-и юни се надявам да вдигнем купата“.

„За съжаление, двамата ни леви бека са контузени и Петев се опитва да намери един футболист. Аз съм доволен много от Текпетей там, така че съм сигурен, че до неделя той ще намери най-добрите футболисти, които да излязат в Бистрица и да спечелим там. Винаги горе е по-тежко, тъй като нищо не зависи от теб. Аз допуснах грешка в мача с ЦСКА след края на мача. Говорих и с техния треньор и се извиних пред него. Мога само да кажа, че тези реакции няма да се повторят“, завърши Моци.