ПФК Левски отвори мобилна лаборатория за антигенни тестове на стадион "Георги Аспарухов", съобщиха от клуба. Цената им е 12 лв.
 
Ето какво написаха "сините" в официалния си сайт:
 
"Уважаеми привърженици, с цел максимално улеснение за Вас и спазване на мерките, разпоредени от здравните власти, във вторник, 26 октомври, до касите пред Сектор "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" ПФК Левски, съвместно с медико-диагностична лаборатория "Мед-Диа", oтвoрят мобилна лаборатория зa антигенен или PCR тест срещу SARS-CoV-2.
 
В деня на срещата със Септември Симитли от турнира за Купата на България мобилният пункт ще бъде c рaбoтнo врeмe 11:00-19:45 чaca, като времето за получаване на резултат от антигенен тест е 15 минути, а за PCR тест - 24 часа. Всеки един резултат ще може да бъде видян и свален от уеб страницата на лабораторията след въвеждане на персонални ID и парола, което ще бъде удостоверено и чрез получаване на "зелен сертификат" одобрен от Министерството на Здравеопазването.
На 27 и 28 октомври мобилната лаборатория ще бъде на същото място в часовия интервал от 07:30 до 16:00 часа.
 
Медико-диагностична лаборатория "Мед-Диа" е с повече от двадесетгодишна история. Създадена през 1999 г. лабораторията се е доказала във времето с високоспециализирана и модерна апаратура, извършваща широка гама от изследвания в различни области - хематология и имунохематология, коагулация, биохимия, имунология, хормонални изследвания, туморни маркери, вирусология, микробиология, паразитология, уринен анализ."