Оперативният директор на ЦСКА 1948 – Стойчо Младенов, определи Лудогорец като най-добрия противник, който можеше да се падне на тима за 1/4-финалите в Sesame Купа на България. „Червените“ от Бистрица гостуват на „зелените“ във фазата на осемте най-добри в края на февруари, а двата отбора се срещнаха и в миналогодишния финал.

Младенов се пошегува, че през пролетта ЦСКА 1948 ще се среща само с Лудогорец, защото преди жребия за Купата стана ясно, че на 10 февруари двата отбора ще решават и съдбата на Суперкупата във Велико Търново. За ЦСКА 1948 и Лудогорец предстои и насрочване на дата за отложения двубой от efbet Лига.

„Мач като всички останали. Купа, шампионат, много мачове ще играем. Изглежда пролетта ще е само с Лудогорец мачове. Надяваме се да бъдем във върхова форма и който е по-добрият, да победи“.

„Моето мнение е, че това е най-добрият противник. Ще видим на какво ниво сме“.

Младенов каза и как оценява полусезона на ЦСКА 1948: „Можеше и да е по-добре. Загубихме точки, където не трябваше. Адаптацията на новите беше много трудна. Това са нормални неща във футбола“.

„Работи се в тази насока. Тези въпроси към треньора“, отговори Младенов на въпрос за селекцията в ЦСКА 1948.