Футболистът на Левски Мартин Райнов сподели след класирането на отбора на ¼-финалите на Купата на България, че вече е водил преговори с ръководството на клуба за удължаването на своя договор. Именно той вкара победния гол за 1:0 срещу Черно море, за да продължат „сините” напред в турнира.

„Със сигурност беше един от най-трудните ни мачове, беше много важен за нас. Спечелихме победата с повече борба и желание. За мен е много сладък този гол, преди всеки мач в мислите ми е това, че трябва да вкарам гол. Днес топката просто дойде при мен и стрелях, за да отбележа”, сподели Райнов пред DIEMA SPORT.

„Ние сме един отбор, в някои мачове защитник, в друг халф, в трети нападател реализира, няма никакво значение. Най-важното е да постигнем победата. Днес бяхме агресивни и заслужавахме да победим.”

„Ако искаш да спечелиш купата, трябва да победиш всеки отбор, аз лично нямам предпочитания за съперник на четвъртфиналите. Ние не се предаваме, играем и за Купата, и за шампионата. Чувствам се добре физически, готов съм и за неделния мач.”

Запитан за евентуалния нов договор Мартин Райнов каза: „Имахме разговор с ръководството на клуба за моя договор, моето желание е да остана в Левски, мисля, че по-скоро да, ще остана.”