Шампионът и лидер в Първа лига Лудогорец излиза днес в четвъртфинал за Купата на България срещу винаги неудобния за себе си Локомотив Пд.

Двубоят е от 20 ч. на стадиона в парк „Лаута“, където през есента двата тима не успяха да се победят за първенство – 2:2.

Тази четвъртфинална двойка се смята за най-интересната от всичките четири, а победителят от нея ще преодолее един от главните претенденти за втория по сила трофей в България.

От състава на гостите от Разград ще отсъстват отново трайно контузените Владислав Стоянов и Светослав Дяков, както и Витиня.

В състава на пловдивчани няма контузени, а с наказание е македонецът Йевтоски.

Срещата Локо Пд – Лудогорец днес от 20 ч. можете да проследите минута по минута в Gong.bg, както и с картина по DIEMA SPORT, GONG PLAY и по Дарик радио.

Черно море - Литекс 1:1

източник: LAP.bg, Ивайло Борисов

В другия четвъртфинал, предвиден за днес, елитния Черно море ще бъде в ролята на фаворит срещу третодивизионния Литекс. Мачът е от 17.30 ч. В Ловеч и ще можете за го проследите минута по минута в Gong.bg, както и с картина по DIEMA SPORT и GONG PLAY.

Литекс е единственият отбор извън елита, достигнал този сезон до последните осем в надпреварата, но ловчанлии в никакъв случай не са за отписване и изненадата не е изключена.

Припомняме, че победителят ще се излъчи още днес, като в случай на равенство в 90-те, а после и в 12-те минути, ще се изпълняват дузпи.