Лудогорец посреща Черно море в мач-реванш от полуфиналите за SESAME Купа на България. В първия двубой край морето разградчани спечелиха с 2:1 и гледат уверено към финала. Срещата на "Хювефарма Арена" е с начален час 19.00 и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от нея. Главен съдия на сблъсъка ще бъде Радослав Гидженов.
 
На Лудогорец определено не му върви в турнира за Купата на България. "Орлите" спечелиха 11 поредни шампионски титли, но във втората по важност надпревара не са стигали финал от 2017 година, когато загубиха от Ботев Пловдив. Три сезона по-рано тимът от Разград спечели Купата след победа именно над "канарчетата".
 
Домакините са фаворити след победата в първия двубой, когато стигнаха до обрат с голове на Густаво Нонато и Игор Пластун. За Черно море се разписа Алекс Фернандес. Тази вечер Лудогорец ще е без наказания си голмайстор Игор Тиаго и се очаква атаката да бъде водена от Матиас Тисера.  
 
Черно море таи надежди за класиране на финал и те идват от отличната форма, в която се намира отборът.  “Моряците” имат само една загуба в последните си 8 мача “ - именно от Лудогорец. Варненци спечелиха Купата на България през 2015 г. и оттогава не са достигали до финал в турнира.