Играещият треньор на Партизан Червен Бряг Любомир Иванов остана доволен от представянето на своя отбор, въпреки загубата с 1:4 от Левски в 1/16-финалите от Купата на България. Самият Иванов бе автор на гола, с който аматьорският състав поведе.

„Емоциите са положителни. Получи се много добър празник за нашия град. Зарадвахме много привърженици. Събрахме хора като за 7-8 мача. Помечтахме за 1-2 минути. Първото полувреме стояхме добре на терена. Моето желание бе да излезем и да играем футбол. Това ни бе планът на игра – ако може да отбележим ранен гол или на контраатака. Стояхме добре, но за съжалание не си повярвахме достатъчно. Опираме и до класата на футболистите. Радостното е, че се превърна в празник. Нямаше ексцесии. Европейски мач", сподели Иванов.

„Днес бе изключително лесно. В неделя бе много по-трудно да мотивирам футболистите. Едно 70% от тях не мислеха за мача. Днес всички бяха на 100%. Още на разбора ги помолих да не се сърдят, който не започне като титуляр", продължи той.

„Още през седмицата си говорихме, че това е една възможност. Имаме 4-5 момчета, които имат шанс да играят професионален футобл. През цялото време исках да им покажа, че дяволът не е толкова черен. Надявам се, че са видели, че не е толкова страшно", завърши изказването си 38-годишният наставник.