Още в четвъртък, 19-и април в 12:00 часа започва предварителната продажба на билети за предстоящите два домакински мача на Левски - срещу Верея на 21-и април, събота,от 15:00 часа на стадион "Георги Аспарухов" в Първа лига и реванша за Купата на България срещу ЦСКА на 25-и април, сряда от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Касите на сектор А на стадион "Георги Аспарухов" също ще работят от 19-и. до 24-и април с работно време от 12:00 до 18:00 часа с изключение на неделя, 2-и април. Освен това билетите ще се продават и в официалния магазин на сектор А, който работи всеки ден от 9:00 до 18:00 часа, а в неделя от 10:00 до 16:00 часа. В деня на мача Левски - Верея отворени ще бъдат и касите на улица "Тодорини кукли" със същото работно време.

"Обръщаме внимание на притежателите на членски карти "Вековен" и "Ние сме Левски", които възнамеряват да използват полагащи се безплатни билети за мача-реванш от турнира за Купата на България, че такива ще бъдат издавани чак след края на срещата с Верея и до 24-и април, вторник включително в официалния магазин. В деня на срещата такива няма да бъдат издавани", съобщава официалният сайт на Левски.

За мача на Националния стадион "Васил Левски" привържениците на Левски ще бъдат настанявани в секторите А и Б, докато тези на гостите в секторите В и Г.

Цените на билетите са:

Сектор А Ложа 6 и Ложа 7 - 30 лв.

Сектор А - 15 лв.

Сектор Б – 10 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектор Г – 10 лв.

В деня на срещата 25-и април (сряда) билети за привържениците на Левски ще се продават на касите на метростанция “Национален стадион Васил Левски” (“Синьото”) и на тези на ул. “Гурко” пред Централния вход на Националния стадион “Васил Левски” от 10.00 часа до края на първото полувреме на мача.

Билети за привържениците за гостите от ЦСКА ще се продават на касата от страната на езерото “Ариана” само в деня на срещата  25-и април от 10.00 часа до края на първото полувреме на мача.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. За срещата на Националния стадион като семеен сектор е определен Блок 17 (сектор Лъвче, между А и Б сектор), вход 3, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 години включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За мача с Верея отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А на стадион Виваком Арена Георги Аспарухов – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа отТУК!).

Билетите за мача на 21-и април срещу Верея пък са с цени:

Сектор Б -7 лв.

Сектор В -10 лв.

Сектор А -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор Г. Цената на талоните е 7 лв.