Докосващо послание до феновете си публикуваха от Левски на официалния си сайт. В него "сините" призоваха верните си запалянковци за подкрепа в в решителния полуфинал реванш за Купата на България с ЦСКА в сряда. 

"Знаем, че изминаха достатъчно години от последната титла или Купа на България. Знаем също така, че не трофеите са били водещи в историята на Левски, а идеята – "Левски"."

"Левски значи свобода" е не просто рефрен. Това е идеология, мислене и кауза, от самото създаване на клуба, кръстен на Апостола на Свободата. През смутните тоталитарни времена, когато Отборът на народа е бил единственият начин да се противопоставиш на комунистическия режим и така до ден днешен."

"Понякога отборът играе добре, понякога не. Понякога футболистите са превъзнасяни до небесата, понякога хулени до под земята. Понякога играта ти върви, но нямаш късмет и губиш мача, понякога пък нищо не се получава и все пак си тръгваш победител."

"Началото беше дадено лятото на миналата година. А целта: отбор, който да играе футбол, който да върне привържениците на стадиона. Процес, който изисква време и който сме сигурни ще даде включително и нужните резултати, когато моментът узрее."

"Най-голямото богатство на Левски обаче винаги е била, е и ще бъде публиката на Левски. Нека покажем на всички, че отборът и хората са едно. Нека покажем какво означава великият левскарски дух и изпълним трибуните. И нека заедно направим следващата крачка", написаха левскарите на сайта си.