Левски посреща Септември Симитли в мач от осминафиналите на турнира за Купата на България. Срещата на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“  е днес от 19:00 часа и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg можете да проследите всичко най-интересно от сблъсъка.
 
"Сините" ще са без капитана си Николай Михайлов, който получи почивка от труньора Станимир Стоилов. На вратата ще бъде 16-годишният Пламен Андреев, а резерва - Йоан Загоров. 
 
Титуляри ще бъдат Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев, които рядко намират място в стартовия състав от началото на сезона. Шелис, който бе резерва при победата над Пирин, също ще бъде на терена от първата минута.
 
Очаква се и някои от по-опитните играчи да започнат мача със Септември Симитли на пейката. Георги Миланов, Иван Горанов, Драган Михайлович и Борислав Цонев обаче най-вероятно ще се появят в игра, за да не губят ритъм. 
 
Гостите пристигат в София без проблеми с наказани и контузени футболисти, а треньорът Троян Радулов е амбициран неговият отбор да поднесе изненадата в турнира. 
 
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
 
ЛЕВСКИ: Андреев, Кордоба, Шелис, Зайков, Галчев, Краев, Найденов, Мар. Петков, Костадинов, Здр. Димитров, Бари
 
Резерви: Загоров, Михайлович, Г. Александров, Б. Цонев, М. Д. Петков, Горанов, Миланов 
 
Треньор Станимир Стоилов
 
СЕПТЕМВРИ СИМИТЛИ: Тута, Мутавджийски, К. Михайлов, Митев, Косов, Й. Петров, Ем. Петров, Траянов, Любомиров, Динев, Златинов
 
Резерви: Ф. Димитров, Божинов, Гогов, Грозданов, К. Николов, Младенов, Лулейски
 
Треньор Троян Радулов
 
Съдия Васимир Ал-Хатиб