Отиваме за победа срещу Славия. Това заяви помощник треньорът на Берое Левон Апкарян преди четвъртфинала от турнира за Купата на България с „белите“ в четвъртък, 2 март, от 17:30 часа.

„Да, за тази смяна, която вече стана в Берое, ясно е за хората и ръководството тук, но за нас на първо място винаги е стояло работата, тренировките, отношението към клуба Берое и сме концентрирани само върху това. Точно това са неща, на които треньорът държи най-много – хората в съблекалнята са хора, които страшно много уважаваме въпреки малкото време, в което сме заедно. Да, в детайли гледаме нещата, преди, по време и след мач, но не искаме да навлизаме в детайли, които са извън нашата компетентност. Разбира се, до известна степен съжаляваме за изпуснатата победа, но за нас бе важно да видим това себераздаване от играчите“.

„Това е един мач, в който самият отбор на Берое, и предишните треньори, работили тук, са направили така, че да стигнем до този етап на турнира. Това са едни от най-хубавите мачове за хора, ще се постараем да дадем максимум и нека по-добрият победи. Абсолютно, отборът на Славия заслужава голямо уважение, имат много добри млади български футболисти, но най-важно за нас е цялата работа в клуба да даде отражение в мача със Славия. Винаги сме гледали футбола, нямаме никакви притеснения и отиваме за победа“, коментира един от асистентите на старши треньора на заралии Петър Хубчев.