Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не пропусна да покаже неподправеното си чувство за хумор след триумфа на неговия отбор. Той призна, че ако БНБ му дадат печатницата си, то футболистите ще получат много пари.

Антон Узунов
45 снимки

"С бая зор се получи цялата работа. Иначе, постоянство, а то вече дава резултати. Локомотив е силен и в първенството, така че това с Лудогорец това, беше проверка на втория ешалон, който трябва да набере скорост, ако искат да ги гледат и тях. След шампиона може и да сме ние. Кой е говорил за премии? Аз казах, че нямам печатница за пари. Тя се намира в БНБ, ако ми отпуснат, ще им дам. Това, което си заслужат от Лига Европа – ще си го получат. Каквото и да кажа на играчите, все е малко.

Момчетата вярваха в победата и я получиха. Аз съм малко шаман. Имам девето предчувствие и през целия мач бях спокоен и чаках резултатът накрая. За бъдещето искам да съм жив и здрав и те покрай мен и се надявам в Европа да сме на три нива нагоре – до груповата фаза. Всички Купи ми допадат, докато не вземем всички – няма да се откажем.

"За Суперкупата ще търсим реванш от миналата година и ще го вземем. Това е постоянството и подготовката, която ще направят".