Футболистът на Локомотив София - Пламен Крачунов, не скри разочарованието си от отпадането от турнира за Купата на България. "Железничарите" отстъпиха с 0:2 от Локомотив Пловдив и се простиха с надпреварата. 

"Започнахме добре. Първото полувреме имахме лек превес, но отново започваме второто полувреме неконцентрирани. Допуснахме гол, след това не успяхме да се върнем в мача", заяви Крачунов. 

"Не мога да кажа, че ни е стъписал. Просто или започваме добре и по някое време се пречупваме, или 10-15-20 минути започваме не както искаме и после вдигаме оборотите. Не мога да кажа на какво се дължи това." 

"Ключовият момент бе първият гол за Локомотив. Трябваше да натиснем повече, да бъдем по-настъпателни. Не го направихме и закономерно загубихме. Всички искаме да играем вкъщи, за момента не можем, но се надявам скоро отново да играем вкъщи." 

"Влизаме в доста лоша серия, дано да излезем по най-бързия начин. Ние нямаме такава дълбочина в състава. Октавио липсваше днес, виждате колко мачове решава един футболист като него. Не можем да виним абсолютно никой за втория гол", завърши играчът.