Звездата на Славия Радослав Кирилов изрази мнението си след победата над Берое с 2:1 в четвъртфиналния сблъсък между двата тима за SESAME Купа на България. Офанзивният футболист, който отбеляза втория гол за "белите" след точно изпълнена дузпа сподели, че няма желан съперник за полуфиналите в надпреварата.

"Важна победа, стана доста мъжки мач, особено през второто полувреме. Успяхме да стъпим здраво. Победата ще ни даде самочувствие. Труден мач, но показахме характер. Проучихме ги добре. Аз познавам треньора им, той държи на подобен здрав стил на игра", анализира Кирилов.

"Наистина е важно да играеш добре, но когато не печелиш точки се натрупва негативна енергия. Днес не играхме красиво, но спечелихме, а това е ценно. Новите попълнения Борислав Цонев и Мартин Петков ще ни дадат нужната дълбочина и качество", продължи той.

"Имаше вариант да не остана в Славия, но сега съм концентриран върху мачовете тук. Нямам желан съперник за полуфиналите. Надявам се да играем по същия начин за да имаме шансове", завърши футболистът на Славия.