Един от най-опитните футболисти на Атлетик Куклен Иван Площаков изрази мнение, че на минифутбол аматьорският тим би постигнал успех над Левски. Третодивизионният Атлетик бе елиминиран от „сините“ на шестнадесетинафиналите за Купата на България. Грандът от „Георги Аспарухов“ се наложи с 6:0 и така се класира за следващия етап.

„Момчетата знаеха, че няма какво да губят. Ако не бе паднал гол за 1:0, можеше да удържим 0:0. Лошото е, че не можахме да поведен, тогава щеше да стане по-интересно“, започна Площаков пред DIEMA SPORT.

„Сензация трудно можеше да стане, не е изключено, разбира се, но щеше да има напрежение в Левски“.

„Не сме коментирали отстраняване на Левски. Говорихме, че трябва да се забавляваме. Не сме мислили, че можем да ги елиминираме. Левски е по-класен, няма как да се надяваме на такова нещо“.

„Това бе най-хубавото нещо, за един месец изиграхме 10 мача, сряда-събота купа и първенство, стигнахме и до сблъсък с Левски, това си е успех. Аз не играя минифутбол, момчетата са шампиони и се справят много добре. Сигурно на малки вратички можеше да бием Левски. Различно е на малкия и големия терен, засега амбиции не са поставяни,. Всеки мач излизаме за победа. Мисля, че между второ и трето място ще ни приляга“, завърши Полщаков.