Вратарят на Арда Кърджали Иван Караджов говори пред медиите след минималния успех с 1:0 над ЦСКА 1948 в ¼-финален мач от турнира за Купата на България. Той подчерта, че отборът му се опитва да играе футбол и поради тази причина си пожела Лудогорец в следващата фаза, защото с тях това ще е най-възможно.

„Тежък мач, но радващото е, че победихме. Ние дойдохме да продължим. Пишем история за нашия отбор и за града. Играта много не се получи, но в един мач е така", заяви той.

Относно това кой тим желае на фаза 1/2-финал:

"Лудогорец. Поне да играем футбол. Не че с другите няма да играем...по-добре да играем футбол. Така или иначе трябва да вземем Купата, така че нямам претенции."

"Всеки един дава максимума. Идва с настроение на всяка една тренировка. Всички са усмихнати. Това се дължи и на треньора. Ние се опитваме да играем футбол. Събота имаме тежък мач с Локо Пловдив. Ще направим всичко възможно да победим и там вече нещата придобиват друг вид. За Купата има доста двубои. Накрая ще видим докъде ще стигнем", допълни стражът.

За повиквателната в националния отбор:

„Радвам се. Това е гордост за мен. Ако имат нужда от мен, ще дам 100%. Няма какво да се коментира. Сработих се с господин Шейтанов (треньорът на вратарите) в Арда малко. Говорил съм с него."