Вратарят на Монтана Ивайло Василев беше изключително щастлив след класирането на неговия тим за финала за Купата на България. Тимът претърпя поражение в реванша срещу Литекс с 0:1, но след 2:0 в първия двубой продължи напред.

„Много съм щастлив, това е първи финал за мен, доста тежък мач, очаквахме, че ще започнат да ни атакуват от първата минута. Изиграхме мача като колектив. Днес показахме, че имаме бъдеще заедно“, сподели стражът.

„По време на мач гледам да се концентрирам, доста нападки получавах в Левски, че губя концентрация, а сега се старая върху това. Това си мислех по време на мача, че трябва да остана концентриран, особено в края при този резултат.“

„Радвам се, щастлив съм с удоволствие очаквам финала в края на май. Ще е доста интересно. Знаем за публиката, която ни очаква на Васил Левски. Като има много фенове е нож с две остриета.“

„Бихме два пъти дузпи, играхме продължения, но заслугата е на целия отбор, мачовете за Купата на България са доста различни. Искам да бием ЦСКА на финала с 2:0“, завърши Ивайло Василев.