Героят за ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори след успеха на "червените" с 2:1 срещу Берое за Sesame Купа на България. Именно той донесе обрата на тима си с гол от пряк свободен удар в края.

"Доста тежък мач, отборът на Берое стоя добре в защита. Неслучайно успяха да победят доста от водещите отбори. Радвам се, че от две статични вкарахме голове, защото от игра може би щеше да е трудно", сподели Чочев.

"Радващо е, че на този терен показахме характер, да обърнеш на този терен се иска характер. Най-радващо е, че избегнахме продлжения и дузпи", допълни той.

"Преди това имаше ситуация на 35 метра и Педриньо ми каза да бия, казах му, че ще, ако е по-близко. Играем мач за мач, нека видим какво ще отреди жребият. Дано отново стигнем на финал. Да видим късметът дали ще ни обърне гръб или ще играем тук на Бистрица с някой от по-леките отбори", каза още футболистът.

"Крумовград е добър отбор, очаква ни труден мач, защитват се добре. Условията пак ще са доста тежки, дано успеем да победим", завърши Ивайло Чочев.